Teabekeskus kutsub kalasõpru 

järvekalade maitsete õpikööki 

laupäeval, 17. augustil kell 10–14 Võrtsjärve kala-ja käsitöölaadal Jõesuu puhkealal.
Põnevate maitsetega kostitab kalakokk Merino Lastik. 

Osalejad saavad äsjapüütud latikat, koha, ahvenat fileerides ka ise käe kalaseks teha, tulemi mekkimisest rääkimata. Kõike head ja paremat saab hiljem meelepärases võtmes enda koduköögiski valmistada.

Võta kaasa pere ja sõbrad või tule täitsa üksi ning lase kalal hea maitsta – edendagem üheskoos kalatarbimist!
Õpitoas osalemine on huvilistele tasuta.

Võrtsjärve kala- ja käsitöölaada programm (täieneb)

Lisateave õpiköögist:

Ave Menets
koolitusspetsialist
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 


Korraldust toetab Euroopa Merendus-, Kalandus- ja Vesiviljelusfond.

 


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

27

28

29

30

31

1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28

1

2


Kalanduse teabekeskus  |  J. V. Jannseni 33, Pärnu, 80044  |  kalateave[at]ut.ee   |   f_logo_RGB-Black_58.png   yt_logo_mono_light.png