Toimumisaeg ja -koht:
11.02.2025 kl 12.00–16.00, Tartu Rakenduslik Kolledž VOCO (Kopli 1, Tartu)

Kalanduse teabekeskus korraldab peakoka meistriklassi koolituse „Kormoran looduses ja kulinaarias“

teisipäeval, 11. veebruaril Tartu Rakenduslikus Kolledžis VOCO.


Osalema on oodatud restoranide peakokad, kalanduse asjatundjad, loodusteadlased.
Osalemine on kutsega, osaluskohad on täitunud.


Fookus ja põhiteemad

  • Profilt profile koolitusel valmistavad tippkokad ametikaaslaste väljatöötatud retseptide põhjal kormoranitoite ning püüavad samas ka ise luua uusi põnevaid maitseid. Meistriklassi koolitust juhendab Ylicool Cateringi peakokk Urpo Reinthal.
    Ühtlasi antakse koolitusel ülevaade väikeuluki liha käitlemist reguleerivatest õigusaktidest.
  • Kormoranist kui Eesti arvukaimast veelinnust räägivad lähemalt bioloogid. 


Lisateave:
Toomas Armulik
kalanduse teabekeskuse juhataja
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

 

Koolitusel osalemine on huvilistele tasuta. 
Korraldust toetab Euroopa Merendus-, Kalandus- ja Vesiviljelusfond.


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

27

28

29

30

31

1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28

1

2


Kalanduse teabekeskus  |  J. V. Jannseni 33, Pärnu, 80044  |  kalateave[at]ut.ee   |   f_logo_RGB-Black_58.png   yt_logo_mono_light.png