Kalanädalal valmistasid meie restoranide peakokad ligi 1500 tervislikku kalapraadi eestimaisest räimest, angersägast, ahvenast ja kohast. Sedakorda Tallinnas, Jõhvis, Rakveres ja Viljandis toimunud, arvult seitsmes kodumaise kala nädal oli korraldajate tunnustus Ukrainast Eestisse asunud sõjapagulastele ning nende siinsetele vabatahtlikele abistajatele.
Sündmust korraldas kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega.
Kalanädala kajastusi:
Kalanädalal tehakse kummardus Ukraina pagulastele ja vabatahtlikele
Kodumaisest kalast valmisid eksklusiivsed praed sõjapõgenikele ja vabatahtlikele
Kalanädalal tehti kummardus 1500 Ukraina pagulasele ja vabatahtlikule
Pildivalik facebookis:
Kalanädal kostitas ukrainlastest kooliperet
Kalanädal jõudis Jõhvi
Kalakolmapäev kostitas kohaga
Kalanädala lõppakord sai vääriline