Profilt profile koolitustel valmistasid tippkokad ametikaaslaste väljatöötatud retseptide põhjal kormoranitoite ning püüdsid samas ka ise uusi põnevaid maitseid luua. Meistriklassi koolitust juhendas Ylicool Cateringi peakokk Urpo Reinthal.

Viide sündmustele:
Kalanduse teabekeskus: peakoka meistriklass „Kormoran looduses ja kulinaarias“ 10. veebruaril Tallinnas Toiduakadeemias
Kalanduse teabekeskus: peakoka meistriklass „Kormoran looduses ja kulinaarias“ 11. veebruaril Tartu Rakenduslikus Kolledžis VOCO

Meistriklass Facebookis


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

31

1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

1

2

3

4


Kalanduse teabekeskus  |  J. V. Jannseni 33, Pärnu, 80044  |  kalateave[at]ut.ee   |   f_logo_RGB-Black_58.png   yt_logo_mono_light.png