Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Maaülikooliga korraldas 28. novembril Tartus maaülikooli tehnikamajas
koolituse „Tootmishügieen kalandustoodete käitlejatele. Enesekontrolliplaani praktiline koostamine“.
Koolituse eesmärgiks oli värskendada olemasolevaid ja saada uusi teadmisi listeeriabakteri ennetamisest ning tootekäitlemisel vajaliku enesekontrolliplaani koostamise ja juurutamise etappidest.
Osalesid kala ja kalandustoodete väikekäitlejad ja turustajad, rannakalurid, Põllumajandus- ja Toiduameti esindajad. Koolituse täies mahus läbinutele väljastati digitaalne Eesti Maaülikooli täiendusõppe tõend.
Koolituse digitaalsed teabematerjalid on osalenutele edastatud. Teabematerjalid on kaitstud autoriõigusega ega kuulu avalikustamisele veebis.
