21.–25. septembril toimunud kalanädalal valmistasid üheksa peakokka Eesti toidu kuu raames koos kõrgkoolide toidutehnoloogia, toitlustuse ja hotellinduse eriala üliõpilastega roogasid Eestis kasvatatud kalast. Kalakulinaaria sai teoks rühmatööna õppeasutuste köökides, valminud tulemit said maitsta nii üliõpilased kui ka õppejõud.


Koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega 5. korda toimunud kalanädala ideeks oli tutvustada tulevastele valdkonnaspetsialistidele värsket ning heade maitseomadustega eestimaist kasvanduskala.

25. septembril Kuressaares TalTechi Eesti Mereakadeemia meremajanduse keskuses toimuma kavandatud peakokk Alar Aksalu koolitus toimus distantsõppena veebisalvestise vahendusel ning on jälgitav SIIN.


 

Osalenud kõrgkoolid, kalakulinaariat juhendanud peakokad ning menüüks saanud kalaliigid on leitavad SIIT.

Kalanädal sai teoks Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi toel.


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

30

1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

1

2

3


Kalanduse teabekeskus  |  J. V. Jannseni 33, Pärnu, 80044  |  kalateave[at]ut.ee   |   f_logo_RGB-Black_58.png   yt_logo_mono_light.png