Toimumisaeg: 29.09.2021 kl 12.00–16.30 (kogunemine ja tervituskohv kl 11.30–12.00)
Toimumiskoht: Kärdla Kultuurikeskuse kinosaallis (Rookopli 18, Kärdla linn, Hiiumaa)


Kalanduse teabekeskus koostöös Põllumajandus- ja Toiduameti toiduosakonnaga korraldab

kolmapäeval, 29. septembril kell 12.00–16.30 Hiiumaal Kärdlas


toiduseaduse sätteid tutvustava teabepäeva.


Osalema on oodatud kala ja kalandustoodete käitlejad ja turustajad, rannakalurid ja kalandusettevõtjad Hiiu- ja Saaremaalt.


Ajakava*, käsitletavad põhiteemad, lektorid

11.30–12.00 Kogunemine, registreerumine, tervituskohv
12.00–14.00

  • Eraelamus toiduvalmistamisest: nõuded, tingimused, avalduse esitamine – Triinu Allika
  • Mikroettevõtetele laienevad nõuded – Kersti Ehandi
  • Säilimisaja määramine – Kersti Ehandi

14.00–14.30 Kohvi- ja energiapaus
14.30–16.30

  • Kalandustoodete turukorralduslikud nõuded – Ave Raie
  • Kalandustoodete üldisest märgistusest – Tiiu Rand
  • E-kaubandusest – Marii-Heleen Arna

*Ajakava võib muutuda sõltuvalt arutelude kestusest.
Elektroonsed teabematerjalid edastatakse teabepäeva toimumise järgselt osalejate e-posti aadressile.


REGISTREERUMINE

Huvilistel palun registreeruda hiljemalt 24. septembril lingil (lehe allosas).

Lisateave:
Ave Menets
koolitusspetsialist
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., 517 5003

TÄHELEPANU! Osalejatel tuleb tõendada enda nakkusohutust vastavalt Vabariigi Valitsuse korraldusele (vt hetkel kehtivat, p-d 14., 15.).


 

Teabepäeval osalemine on huvilistele tasuta.
Korraldust toetab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond.

 

 

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

27

28

29

30

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1

2

3

4

5

6

7