Kalanduse teabekeskus koostöös Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonnaga korraldab teisipäeval, 29. septembril 2020 kell 10–15.30 Pärnus
konverentsikeskuse Strand Palanga-auditooriumis Tammsaare pst 35
toiduseaduse sätteid tutvustava teabepäeva.
Osalema on oodatud kala ja kalatoodete käitlejad ja turustajad, rannakalurid ja kalandusettevõtjad Pärnu- ja Läänemaalt.
Ajakava, käsitletavad põhiteemad, lektorid
10.00 – 10.15 Kogunemine, registreerumine, tervituskohv
10.15 – 12.00
- Toiduhügieeni üldnõuded, sh väikekäitlejate määrus – Jaana Oona, Veterinaar- ja Toiduamet
- Eraelamus toiduvalmistamine – Kersti Ehandi, Veterinaar- ja Toiduamet
12.00–12.30 Kohvi- ja energiapaus
12.30–14.00
- Kalandustoodete säilivusaegade määramine – Kersti Ehandi, Veterinaar- ja Toiduamet
- Kalandustoodete turukorralduslikud nõuded – Ave Raie, Veterinaar- ja Toiduamet
14.00–14.15 Kohvipaus
14.15–15.30
- Kalandustoodete märgistuse nõuded – Tiiu Rand, Veterinaar- ja Toiduamet
- E-kaubandus, sh toodete müük Facebookis – Marii-Heleen Juks, Veterinaar- ja Toiduamet
Ajakava võib muutuda sõltuvalt esitluste ja arutelude kestusest.
Elektroonsed teabematerjalid saadetakse teabepäeva toimumise järgselt osalejate e-aadressile. Vajalik on eelnev registreerumine.
Lisateave, teemakohased küsimused ja registreerumine 24. septembri kella 12ks
koolitusspetsialist Ave Menetsi aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..
Teabepäeval osalemine on huvilistele tasuta.
Korraldust toetab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond.