Targalt tarbides on võimalik listerioosi ohtu vältida!

Delfi.ee, Ülar Allas
31.10.2019

 

Viimasel ajal palju kõneainet pakkunud bakter Listeria monocytogenes on ohtlik haigustekitaja. Õnneks on teadlikult tarbides võimalik listerioosi haigestumise ohtu oluliselt vähendada. Eesti Maaülikooli toiduhügieeni ja rahvatervise professor Mati Roasto kinnitab, et Eesti kalatooted on enamasti kõrge kvaliteediga ja nende tarbimisest ei tuleks hoiduda. Kuumtöödeldud kalatooted ja kalakonservid on reeglina mikrobioloogiliselt ohutud.

Loe edasi


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

1

2

3

4

5