Kalanduse teabekeskus: värske kodumaise kala käitlemise õpitoad kutsehariduskeskuste kokaeriala omandajatele 04.,13., 18., 20., 21. ja 26. aprillil. Aprill on värske kala kuu!

Toimumisajad ja -kohad:
04.04.2023
algusega kell 10.00 Valgamaa Kutseõppekeskuses; 13.04.2023 algusega kell 9.00 Võrumaa Kutsehariduskeskuses;
18.04.2023 algusega kell 14.00 Tartu Rakenduslikus Kolledžis; 20.04.2023 algusega kell 10.00 Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis;
21.04.2023 algusega kell 8.30 Kehtna Kutsehariduskeskuses; 26.04.2023 algusega kell 10.00 Tartu Rakenduslikus Kolledžis


Kalanduse teabekeskus korraldab aprillis kutsehariduskeskuste kokaeriala omandajatele ja nende õpetajatele

värske kodumaise kala käitlemise õpitoad.

Toormeks on Eesti vete looduslik mere- ja mageveekala. Ühe õpitoa kestus on 6 akad tundi.

Õpitubade mõtteks on tulevastele peakokkadele uudsete kulinaarsete võtete tutvustamine kalatoitude valmistamisel ning Eesti vetest püütud kala sagedasem jõudmine meie söögipaikade menüüvalikusse.

Õpitubades jagatakse juhiseid uimeliste puhastamiseks, eeltöötlemiseks ja maitsestamiseks kala pannile-ahju-patta panekuni ning taldrikule jõudmiseni. Osalejad teevad kõik kokandustoimingud üheskoos läbi. Töövõtete jätkuna nauditakse ühiselt valmistatud kalatoite, saades soovitusi lisandivalikuks ning toitude laualepanekuks.

Ühes õpitoas osaleb kuni 20 kokaõpilast ning nende erialaõpetajad.
Erinevate kalade käitlemist juhendavad Eesti Peakokkade Ühenduse meisterkokad.

Toimunut meenutades:
4. aprillil teoks saanud õpituba Valgamaa Kutseõppekeskuse noorkokkadele.
Pildivalik facebookis


Lisateave õpitubadest:
Ave Menets
koolitusspetsialist
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 


 

Õpitoas osalemine on huvilistele tasuta.
Korraldust rahastab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond 2014–2020.


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

29

30

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

1

2