ÄRIPÄEV: Väljasõiduseminar "Kuidas oma tooteid jaeketis edukalt müüa?" SAADAVAL VEEL VIIMASED KOHAD

ÄRIPÄEV: Väljasõiduseminar "Kuidas oma tooteid jaeketis edukalt müüa?" SAADAVAL VEEL VIIMASED KOHAD

Allikas: Äripäev/kaubandus.ee: Maainfo.ee
24. august 2022. a

30. augustil toimub jaekettide koostööseminar, kuhu on ootatud kõik, kes müüvad või plaanivad oma tooteid müüa läbi suurte jaekettide või otsivad uusi müügivõimalusi.
 
Vaata programm üle SIIN, registreeru ja vali seejärel programmis olevalt lingilt jaeketid, mida soovid külastada. Saadaval veel viimased 7 kohta!

Jaekettide koostööseminari raames külastatakse suurte jaekettide ostutiime, et saada ülevaade, kuidas jaekettides sortimendi valikuid tehakse. Osalema oodatakse väiketootjaid ja hulgikaupmehi, kes tahaksid alustada oma toodete müüki jaekettides või tõhustada koostööd suurte jaekettidega.
 
Hommikupoolikul toimub ühine seminar Lutheri Masinasaali III korruse seminariruumis. Seejärel jätkatakse praktiliste ettekannetega jaekettides kohapeal. Näiteks Rimis on fookus spetsiaalselt "Talu Toidab" projektil. Täiesti uusi võimalusi võib pakkuda Stockmanni toiduosakond või Tallinki sadama- ja laevapoed.
 
Selline formaat annab ühe päeva jooksul hea võimaluse:

1. Saada otseallikast häid soovitusi ja nippe;
2. Luua otsekontakte jaekettide otsustajatega;
3. Teha selgeks erinevate jaekettide sisseostu protsess ja reeglid;
4. Saada vastused oma küsimustele. NB! Selleks on spetsiaalne paneelarutelu nii hommikuses osas kui eraldi aeg jaekettides kohapeal.

 
NB! Selle seminari kohtade arv on piiratud ning jaekettide külastused toimuvad väikestes gruppides, et suhtlemine oleks mõnusalt individuaalne.
 

LISAINFO:
Aira Tammemäe
seminari programmijuht
tel 5025548
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Äripäev/kaubandus.ee


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

29

30

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

1

2