Eesti Maaülikooli avatud ülikool: koolitus "Tootmishügieeni tagamine ning L. monocytogenes'e ohje kala käitlemisel"

Toimumisaeg: 16.06.2023 algusega kell 10.00
Maht: 6 akadeemilist tundi (6 tundi auditoorset), 0,25 EAP
Toimumiskoht: Tartu, Eesti Maaülikooli Kreutzwaldi 56/1 õppehoone (tehnikamaja) 3. korruse klass A305

 

 

Koolitus annab ülevaate kala käitlemisega tegeleva ettevõtte tootmishügieeni mõjutavatest teguritest ning puhastamise ja desinfitseerimise (sanitatsiooni) korraldamise alustest sh patogeenide ohjest.

Koolitusel käsitletavad teemad:

- Seonduvad teabe- ja juhendmaterjalid;
- Toiduohutus- ja protsessi hügieenikriteeriumid ning nende tõlgendamine;
- Tootmishügieeni mõjutavad tegurid;
- Personali hügieen ja selle olulisus toiduohutuse ja -kvaliteedi tagamisel;
- Hügieeniline disaini ja hügieenitsoonide vajalikkus;
- Sanitatsiooni põhimõtted ning selle tõhususe kontroll;
- Tootmiskeskkonnast Listeria monocytogenes'e suhtes riskipõhine proovide võtmine;
- L. monocytogenes'e ohje.

Õppejõud: Mati Roasto

Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 88 eurot.

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN

 

Viide koolitusele


Koolituse koordinaator:

Karin Kiss
Avatud ülikooli täiendusõppe peaspetsialist
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

29

30

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

1

2