Kalanduse teabekeskus: värske kodumaise kala käitlemise õpituba Valgamaa Kutseõppekeskuse kokanduseriala omandajatele 4. aprillil

Toimumisaeg: 04.04.2023 kell 10.00–14.30 (kestusega kuni 6 AT)
Toimumiskoht: Valgamaa Kutseõppekeskus (Loode 3/1, Valga)

 

Kalanduse teabekeskus korraldab teisipäeval, 4. aprillil algusega kell 10 Valgamaa Kutseõppekeskuse kokanduseriala omandajatele ja nende juhendajatele

värske kodumaise kala käitlemise õpitoa.

Toormeks on Eesti vete looduslik mere- ja mageveekala.

Õpitoas jagatakse juhiseid
uimeliste puhastamiseks, eeltöötlemiseks ja maitsestamiseks nende pannile-ahju-patta panekuni ning taldrikule jõudmiseni. Kõik kokandustoimingud tehakse üheskoos läbi. Töövõtete jätkuna nauditakse ühiselt valmistatud kalatoite, saades soovitusi lisandivalikuks ning toitude laualepanekuks.

Osalema on oodatud kuni 20 tulevast meisterkokka.

Ideid jagab ja juhendab YliCool Cateringi peakokk Urpo Reinthal.


Lisateave õpitoast:
Ave Menets
koolitusspetsialist
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.


 

Õpitoas osalemine on huvilistele tasuta.
Korraldust rahastab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond 2014–2020.


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

29

30

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

1

2