Toimumisaeg: 29.09.2021 kl 12.00–16.30 (kogunemine ja tervituskohv kl 11.30–12.00)
Toimumiskoht: Kärdla Kultuurikeskuse kinosaallis (Rookopli 18, Kärdla linn, Hiiumaa)
Kalanduse teabekeskus koostöös Põllumajandus- ja Toiduameti toiduosakonnaga korraldab
kolmapäeval, 29. septembril kell 12.00–16.30 Hiiumaal Kärdlas
toiduseaduse sätteid tutvustava teabepäeva.
Osalema on oodatud kala ja kalandustoodete käitlejad ja turustajad, rannakalurid ja kalandusettevõtjad Hiiu- ja Saaremaalt.
Ajakava*, käsitletavad põhiteemad, lektorid
11.30–12.00 Kogunemine, registreerumine, tervituskohv
12.00–14.00
- Eraelamus toiduvalmistamisest: nõuded, tingimused, avalduse esitamine – Triinu Allika
- Mikroettevõtetele laienevad nõuded – Kersti Ehandi
- Säilimisaja määramine – Kersti Ehandi
14.00–14.30 Kohvi- ja energiapaus
14.30–16.30
- Kalandustoodete turukorralduslikud nõuded – Ave Raie
- Kalandustoodete üldisest märgistusest – Tiiu Rand
- E-kaubandusest – Marii-Heleen Arna
*Ajakava võib muutuda sõltuvalt arutelude kestusest.
Elektroonsed teabematerjalid edastatakse teabepäeva toimumise järgselt osalejate e-posti aadressile.
REGISTREERUMINE
Huvilistel palun registreeruda hiljemalt 24. septembril lingil (lehe allosas).
Lisateave:
Ave Menets
koolitusspetsialist
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., 517 5003
TÄHELEPANU! Osalejatel tuleb tõendada enda nakkusohutust vastavalt Vabariigi Valitsuse korraldusele (vt hetkel kehtivat, p-d 14., 15.).
Teabepäeval osalemine on huvilistele tasuta.
Korraldust toetab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond.