Eesti Maaülikooli avatud ülikool: koolitus "Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste"

Toimumisaeg: 11.12.-13.12.2018
Toimumiskoht: Tartus Eesti Maaülikooli Kreutzwaldi 56/1 õppeklassis A303 (3. korrusel)

 

Eesmärk: saada teadmisi toiduhügieenialase koolituse läbiviimiseks ettevõttes, toiduohutuse töörühma juhtimiseks ja töötajates toiduohutusele suunatud hoiakute kujundamiseks.
Sihtrühm: täienduskoolitusest võivad osa võtta kõik teemast huvitatud sihtrühmad, sh kalakäitlejad.
Maksimaalne osalejate arv: 20

Teemad, ajakava, registreerumine


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

29

30

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

1

2