Eesti Maaülikool: koolitus „Toiduhügieen ja –ohutus, keskaste“

Allikas: Eesti Maaülikool

Toimumisaeg: 29.08.-31.08.2018
Toimumiskoht: Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1 õppeklassis A 303 (III korrus)

 

Koolituse "Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste" eesmärgiks on jagada teadmisi toiduhügieenialase koolituse läbiviimiseks ettevõttes, toiduohutuse töörühma juhtimiseks ja töötajates toiduohutusele suunatud hoiakute kujundamiseks.

Lisateave koolitusest


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

29

30

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

1

2