Uudised

Allikas: marel.com

Toimumisaeg: 06.02.2019
Toimumiskoht: Kopenhaagen, Taani

 

18. iga-aastase näitusmessi Marel Salmon ShowHow keskmes on kaasaegseimad suunad lõhetöötlemise tehnoloogias. Mess toimub 6. veebruaril Taanis Kopenhaagenis.

Messil tutvustatakse kaasaegseid seadmeid, tehnoloogiaid ning integreeritud tootmisliine; erinevaid pakendamismaterjale, logistikavõimalusi ja toiduainetööstuse tarkvaralahendusi.
Kogu messipäeva vältel toimuvad seadmete näitlikud esitlused. Messist on kujunenud aasta üks tippsündmusi juhtivatele lõhetöötlemisettevõtjatele kogu maailmas, vahetamaks kogemusi ja kontakte ning tutvumaks valdkonna uusimate tehnoloogiatega.

Lisateave messist

 

Allikas: www.ingred.ru

Toimumisaeg: 19.02.-22.02.2019
Toimumiskoht: Moskva, Venemaa

 

Iga-aastaselt Moskvas korraldatav Ingredients Russia on Venemaa juhtiv kaubandusnäitus toidulisandite, maitseianete ning toidu- ja joogitööstuse kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste osas.

Esmakordselt 1998. aastal korraldatud Ingredients Russia toimub sel aastal 22. korda. Näitus avab kommertsklientidele tõhusaid võimalusi oma äri- ja kaubandustegevuse laiendamiseks ning uute koostööpartnerite leidmiseks. 2018. aastal väisas näitust ligi 3000 külastajat.

Lisateave näitusest

Allikas: messe-stuttgart.de

Toimumisaeg: 25.04.–28.04.2019
Toimumiskoht: Stuttgart, Saksamaa

 

Piirkondlikku toorainet ja toiduvalmistamise traditsioone järgiv Aeglase Toidu mess Slow Food 2019 toimub 25.-28. aprillini Saksamaal Stuttgartis.

Messi sihtrühmaks on piirkondlikud toiduainete tootjad ja -töötlejad, restoranipidajad ja lõpptarbijad. Messi eesmärgiks on kohaliku kvaliteet-toidu propageerimine, märksõnadeks vastavalt Aeglase Toidu filosoofiale "Maitsev. Puhas. Aus".

Slow Food – Aeglane Toit – on rahvusvaheline liikumine, mis kujunes välja 1989. aastal Pariisis ning mille eesmärgiks on iga maa kohaliku toidu eripära ja selle valmistamise kultuuri au sees hoidmine vastukaaluks anonüümsele kiirtoidule (ingl fast food).

Lisateave messist (saksa keeles)
Lisateave liikumise veebilehel www.slowfood.com

Allikas: toidumess.ee
Toimumisaeg ja -koht: 03.05.-04.05.2019 Tallinna Lauluväljakul

 

 

Eesti Toidumessi missiooniks on anda meie rahvale ja Eesti külalistele ülevaade Eesti inimeste toidulaua hetkeseisust ja arengutest.

Selleks kutsume igal kevadel maikuu esimesel nädalavahetusel Tallinna Lauluväljakule kokku kõik, kes Eesti toiduvaldkonnas vähegi tegijad: suured ja väikesed toidukaupade tootjad, jae- ja hulgikaupmehed, catering-teenuseid osutavad toidupakkujad, HoReCa sektori esindajad, toiduvaldkonnaga seonduvad organisatsioonid ja aravamusliidrid. Oodatud on igaüks, kes soovib oma toidutegemisi või -teadmisi avalikkusega jagada!

Eesti Toidumess on koguperesündmus. 70 000m2 suurusele messialale rajatakse kõige muu hulgas suur mängumaa ja lemmikloomade toiduala. Kokku osaleb Eesti Toidumessil kuni 500 eksponenti ja kahel päeval kuni 100 000 külastajat.

Lisateave messist

 

Allikas: meremess.ee

Toimumisaeg: 01.03.-03.03.2019
Toimumiskoht: Eesti Näituste Messikeskuses Pirita tee 28, Tallinn

 

Mis Meremessil toimub?

Messile on oodatud absoluutselt kõik mehed, naised ja lapsed, kes on huvitatud merest ja sellega seonduvast. Sel aastal on näitusel taas rekordarv veesõidukeid. Kohal on üle saja ettevõtja, kes tutvustavad oma tegevust ja pakuvad merendusega seotud tooteid ja teenuseid.

Lisateave, kellaajad, piletiinfo

 Allikas: www.tradefairdates.com

Toimumisaeg: 10.04.-12.04.2019
Toimumiskoht: Kiiev, Ukraina

 

Iga-aastane rahvusvaheline toidumess Food Expo Kiev 2018 toimub 18.-20. aprillini Ukrainas Kiievis.
Mess on suunatud äriklientidest ostjatele ja tarnijatele, toiduainetööstuse tootjatele ja töötlejatele, äriklientidest ostjatele ja tarnijatele, kõigile huvilistele. Tooterühmadest on esindatud ka kala ja mereannid.

Lisateave messist

Allikas: www.easyfairs.com

Toimumisaeg: 10.04.-11.04.2019

Toimumiskoht: Zürich, Šveits

 

Iga-aastane pakendimess EMPACK 2019 toimub Šveitsis Zürichis 10.-11. aprillini.

Messil tutvustatakse uuenduslikku pakendamistehnoloogiat ja -seadmeid, sh kaasaegseid pakendamismaterjale, graafilist trükidisaini ja printimisseadmeid, kaasuvaid teenuseid ja logistikavõimalusi.

Lisateave messist

Aeg: 25.10 algusega kell 12.30, 26.10 algusega kell 10.30
Koht: Eesti Näituste messikeskuse C-hallis (Pirita tee 28, Tallinn)

 

Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega korraldab
25. ja 26. oktoobril toidumessil Tallinn FoodFest 2018 kalakokkamisvõistlused

"Aasta noorkoka" ja "Aasta koka" tiitlile.

Tooraineks on Eesti rahvuskala räim.

Võistlustele on kaasatud kutselised kalafileerijad, kes tutvustavad erinevate kalaliikide töötlemist ning demonstreerivad messikülastajatele fileerimiskunsti. Osalemine on huvilisele tasuta.

 

Võistluste korraldust toetab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond.

Lehekülg 10 / 64


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

29

30

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

1

2