Kalanduse teabekeskus: koolitus „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale"
Aeg: 21.10.2016 kell 10-16
Koht: Rakvere, hotell Wesenbergh (Tallinna 25, vt asukohta SIIN)
Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Maaülikooli Avatud ülikooliga korraldab
Virumaa kalanduspiirkonnale reedel, 21. oktoobril algusega kell 10 Rakveres hotellis Wesenbergh koolituse „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale".
Sihtrühm: MTÜ Virumaa Rannakalurite Ühingu kalakäitlemisega (kalatoitude valmistamisega) isiklikus majapidamises tegelevad ja/või seda kavandavad rannakalurid ja kalandusettevõtjad; kalakäitlemise alustamist kavandavad vesiviljelejad (kokku kuni 25 osalejat).
Eesmärk: tutvustada toiduhügieeni nõudeid ja riskihindamise tegureid (HACCP) kalakäitlemisel vastavalt kehtivatele õigusaktidele
Maht: 6 akadeemilist tundi
Lektor: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni osakonna lektor
Koolituse lõpus sooritatakse test, mille läbinule väljastatakse Eesti Maaülikooli tunnistus. Tunnistuse väljastamiseks on vajalik isikukood (märgitakse registreerumisel kohapeal).
A J A K A V A
10.00-10.30 Kogunemine, tervituskohv, registreerumine
10.30-12.00 Koolitus
12.00-12.45 Lõuna
12.45-14.15 Koolitus
14.15-14.30 Energiapaus
14.30-16.00 Koolitus
Ajakava võib muutuda sõltuvalt ettekannete kestusest
REGISTREERUMINE
Palun registreeruda kuni 17.10.2016 kell 12 (lehe allosas) või teatada osalussoovist e-aadressil ave.menets@ut.ee. Koolitus on tähtaegselt registreerunuile tasuta.
Lisateave: koolitusspetsialist Ave Menets, 517 5003, ave.menets@ut.ee
Koolituse korraldamine on rahastatud "Euroopa Kalandus-Merendusfondi 2014-2020 rakenduskava" meetme 1.3 "Teadlaste ja kalurite koostöötoetus" vahenditest
Registreerimine on lõppenud.
Viide antud sündmusele: https://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=818
