20.–24. septembrini 2021 viies Eesti haiglas toimuval kalanädalal valmistavad restoranide peakokad käsikäes haiglakokkadega roogasid viiest erinevast Eestis kasvatatud kalaliigist. Ühtekokku valmib tervishoiutöötajatele einestamiseks ligi 2000 lõunaportsjonit. Ja kes teab – vahest leiab meie kalakasvatajate toodang just selle sündmuse järgselt tee haiglate toitlustusmenüüssegi.
Koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega tänavu kuuendat korda teoks saav kalanädal on korraldajate kummardus
meie heaolu eest 365/24/7 valvel olevatele tervishoiutöötajatele.
Toimumisajad haiglates, juhendavad peakokad, roaks saavad kalaliigid
Menüüs on ANGERSÄGA
ESMASPÄEV, 20. september – Tartu Ülikooli Kliinikumi Maarjamõisa haigla
Urpo Reinthal, Ylicool Cateringi peakokk
Menüüs on VIKERFORELL
TEISIPÄEV, 21. september – Kuressaare Haigla
Inga Paenurm, Markofka Toidutoa peakokk
Menüüs on TUUR
KOLMAPÄEV, 22. september – Viljandi Haigla
Taigo Lepik, Vabariigi Presidendi peakokk
Menüüs on ANGERJAS
NELJAPÄEV, 23. september – Valga Haigla
Silver Ulm, restorani Parim Valik peakokk
Menüüs on KARPKALA
REEDE, 24. september – Järvamaa Haigla
Juhan Heinsalu, restorani Mimosa peakokk
Lisateave kalanädalast:
Toomas Armulik
Kalanduse teabekeskuse juhataja
toomas.armulik@ut.ee
Kodumaist kasvanduskala tutvustav nädal saab teoks kuuendat korda. Meenutusi toimunust:
Kalanädala korraldust toetab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond.
Viide antud sündmusele: https://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=1568
E | T | K | N | R | L | P |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
Sündmused ja üritused