Kalanduse teabekeskus: koolitus „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale. Toiduseaduse sätted" 30. mail Valma kaluritoas

Aeg: 30.05.2016 kell 9.45-17.30

Koht: Valma infopunkt-kalurituba, Viljandimaa (vt asukohta SIIN)



Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Maaülikooli Avatud ülikooli ning Veterinaar- ja Toiduametiga korraldab MTÜ Võrtsjärve kalanduspiirkonna liikmetele esmaspäeval, 30. mail koolituse „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale. Toiduseaduse sätted".

 

Sihtrühm: MTÜ Võrtsjärve kalanduspiirkonna kalakäitlemisega (kalatoitude valmistamisega) isiklikus majapidamises tegelevad ja/või seda kavandavad rannakalurid ja kalandusettevõtjad (20 osalejat)
Eesmärk:
tutvustada teabepäeval osalejatele toiduseaduse, sh toiduhügieeni nõudeid ja riskihindamise tegureid (HACCP) kalakäitlemisel vastavalt kehtivatele õigusaktidele

Koolituse lõpus sooritatakse test, mille läbinule väljastatakse Eesti Maaülikooli tunnistus.

Lektorid: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli
veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni osakonna lektor
Tiina Hiis, Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonna loomse toidu büroo juhataja
Tiiu Rand, Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonna peaspetsialist
Ain Zereen, Veterinaar- ja Toiduameti turukorralduse büroo juhataja

 

AJAKAVA

 

Koolitusel osalemine on registreerunuile tasuta.

REGISTREERUMINE
Palun registreeruda kuni 25.05.2015 kell 12 lehe allosas või teatada oma osalemissoovist e-aadressil ave.menets@ut.ee

Lisateave koolitusest: ave.menets@ut.ee

 

 Koolituse korraldamine on rahastatud "Euroopa Kalandus-Merendusfondi 2014-2020 rakenduskava" meetme 1.3 "Teadlaste ja kalurite koostöötoetus" vahenditest

 

Registreerimine on lõppenud.

Viide antud sündmusele: https://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=725

Sündmused & Koolitused
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

1

2

3

4

5