20.–24. septembrini 2021 viies Eesti haiglas toimuval kalanädalal valmistavad restoranide peakokad käsikäes haiglakokkadega roogasid viiest erinevast Eestis kasvatatud kalaliigist. Ühtekokku valmib tervishoiutöötajatele einestamiseks ligi 2000 lõunaportsjonit. Ja kes teab – vahest leiab meie kalakasvatajate toodang just selle sündmuse järgselt tee haiglate toitlustusmenüüssegi.

Koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega tänavu kuuendat korda teoks saav kalanädal on korraldajate kummardus
meie heaolu eest 365/24/7 valvel olevatele tervishoiutöötajatele.


Toimumisajad haiglates, juhendavad peakokad, roaks saavad kalaliigid

Menüüs on ANGERSÄGA
ESMASPÄEV, 20. september – Tartu Ülikooli Kliinikumi Maarjamõisa haigla
Urpo Reinthal, Ylicool Cateringi peakokk

Menüüs on VIKERFORELL
TEISIPÄEV, 21. september – Kuressaare Haigla
Inga Paenurm, Markofka Toidutoa peakokk

Menüüs on TUUR
KOLMAPÄEV, 22. september – Viljandi Haigla
Taigo Lepik, Vabariigi Presidendi peakokk

Menüüs on ANGERJAS
NELJAPÄEV, 23. september – Valga Haigla
Silver Ulm, restorani Parim Valik peakokk

Menüüs on KARPKALA
REEDE, 24. september – Järvamaa Haigla
Juhan Heinsalu, restorani Mimosa peakokk

Lisateave kalanädalast:
Toomas Armulik
Kalanduse teabekeskuse juhataja
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.


 Kodumaist kasvanduskala tutvustav nädal saab teoks kuuendat korda. Meenutusi toimunust:

 


 Kalanädala korraldust toetab Euroopa Merendus- ja Kalandusfond.

emkf-2014-2020-est-elh.jpg


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP

27

28

29

30

1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1

2

3

4

5

6

7