Lõuna-Eesti Toidukonverents

Allikas: Tartu Ärinõuandla maakondlik arenduskeskus

V Lõuna-Eesti Toidukonverents toimub 19. oktoobril kell 9.30-17.00 Põltsamaa Kultuurikeskuses.

Konverentsi teemaks on (maa)ettevõtlus kui elustiil – amatöörist professionaaliks. Eestimaal on nii palju toidutootjaid ja -pakkujaid, kelle tegevus on alguse saanud kirest, hobist, elustiilist, mis nüüd toob ka leiva lauale. Kuidas on nende ettevõtjate teekond kulgenud, mis on olnud väljakutsed ja karid, mis õnnestumised juhused – tule saa osa!

Lõuna-Eesti Toidukonverents on Lõuna-Eesti väikeste ja keskmiste toidutootjate suurim kohtumispaik, kus mõtteid ja kogemusi vahetada ning oma silmaringi avardada, saada infot aktuaalsetel valdkonna teemadel. Seni toimunud konverentsidel on osalenud ligikaudu 100 toiduettevõtjat, -tootjat ja -pakkujat üle Eesti.

Modereerib Erlis Schönberg – Mulgimaa mees, maitsemeelelahutaja, Peakokkade Ühenduse liige, Eesti kodukokk 2010.

Ajakava, registreerumisvorm, lisateave LINGILT.

Viide antud sündmusele: https://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=1575

Sündmused & Koolitused
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

1

2

3

4

5