Maaeluministeeriumi nädalainfo 20.09.2021 - 26.09.2021

Maaeluministeerium
20.09.2021

 

Esmaspäev, 20. september 2021

Eesti toidu kuu raames on traditsiooniks saanud kalanädala tähistamine. Sel aastal otsustasid Tartu Ülikooli kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega pakkuda 20.–24. septembrini kalalõunaid viies Eestimaa haiglas sealsele personalile. Tegu on tänukummardusega neile, kes aitavad iga päev oma tööga tuhandeid abivajajaid. Eesti Peakokkade ühenduse kokad on pannud kokku menüü kohalike kasvanduste kaladest, mis jõuavad tervishoiutöötajateni. 20. septembril valmistab Ylicool Cateringi peakokk Urpo Reinthal Tartu Ülikooli kliinikumi Maarjamõisa haiglas lõuna angersägast. 21. septembril valmistab Markofka Toidutoa peakokk Inga Paenurm Saaremaa haiglas lõuna vikerforellist, 22. septembril valmistab presidendi peakokk Taigo Lepik Viljandi haiglas lõuna tuurast, 23. septembril valmistab MTÜ Parim Valik gurmeeretkede peakokk Silver Ulm Valga haiglas lõuna angerjast ja 24. septembril teeb restorani Mimosa peakokk Juhan Heinsalu Järvamaa haiglas lõuna karpkalast. Lisainfo: Toomas Armulik, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

1

2

3

4

5