Ülevaade räime- ja kilutoodete arenguvõimaluste uuringust. Lõpparuanne (Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus, 2009)

Allikas: Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus
2009

 

Räime- ja kilutoodete arenguvõimaluste uuring teostati Põllumajandusministeeriumi kalamajandusosakonna tellimusel perioodil jaanuar 2008 kuni juuli 2009.

Uuringu teostus Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK). Räime ja kiluproovid kogus ja kalade biloogilised analüüsid teostas Eesti mereinstituudi Pärnu osakond.

Uuringu eesmärk oli hinnata räime ja kilu arengupotentsiaali kui toorainet kalatoodete valmistamiseks.


Sündmused & Koolitused
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

1

2

3

4

5