Kalanduse teabekeskus: koolitus „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale"

Aeg: 21.10.2016 kell 10-16

Koht: Rakvere, hotell Wesenbergh (Tallinna 25, vt asukohta SIIN)

 

 

Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Maaülikooli Avatud ülikooliga korraldab
Virumaa kalanduspiirkonnale reedel, 21. oktoobril algusega kell 10  Rakveres hotellis Wesenbergh koolituse „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale".

Sihtrühm: MTÜ Virumaa Rannakalurite Ühingu kalakäitlemisega (kalatoitude valmistamisega) isiklikus majapidamises tegelevad ja/või seda kavandavad rannakalurid ja kalandusettevõtjad; kalakäitlemise alustamist kavandavad vesiviljelejad (kokku kuni 25 osalejat).

Eesmärk:
tutvustada  toiduhügieeni nõudeid ja riskihindamise tegureid (HACCP) kalakäitlemisel vastavalt kehtivatele õigusaktidele

Maht: 6 akadeemilist tundi

Lektor: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni osakonna lektor
Koolituse lõpus sooritatakse test, mille läbinule väljastatakse Eesti Maaülikooli tunnistus. Tunnistuse väljastamiseks on vajalik isikukood (märgitakse registreerumisel kohapeal).


A J A K A V A

10.00-10.30    Kogunemine, tervituskohv, registreerumine

10.30-12.00    Koolitus

12.00-12.45    Lõuna

12.45-14.15    Koolitus

14.15-14.30    Energiapaus

14.30-16.00    Koolitus

Ajakava võib muutuda sõltuvalt ettekannete kestusest

 

REGISTREERUMINE
Palun registreeruda kuni 17.10.2016 kell 12 (lehe allosas) või teatada osalussoovist e-aadressil ave.menets@ut.ee
. Koolitus on tähtaegselt registreerunuile tasuta.

Lisateave: koolitusspetsialist Ave Menets, 517 5003, ave.menets@ut.ee

 

 Koolituse korraldamine on rahastatud "Euroopa Kalandus-Merendusfondi 2014-2020 rakenduskava" meetme 1.3 "Teadlaste ja kalurite koostöötoetus" vahenditest

Registreerimine on lõppenud.

Viide antud sündmusele: http://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=818

Sündmused & Koolitused
ETKNRLP
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

1

2

3

4

5