Aeg: 31.05.2016 kell 9.45-17.30
Koht: MTÜ Peipsi Kalanduspiirkonna Arendajate Kogu büroo (Jõgevamaa, Kasepää, Sõpruse 149, vt asukohta SIIN)
Kalanduse teabekeskus koostöös Eesti Maaülikooli avatud ülikooli ning Veterinaar- ja Toiduametiga korraldab Peipsi kalanduspiirkonna liikmetele teisipäeval, 31. mail koolituse „Toiduhügieen kalatoodete käitlejale. Toiduseaduse sätted".
Sihtrühm: Peipsi kalanduspiirkonna kalakäitlemisega (kalatoitude valmistamisega) isiklikus majapidamises tegelevad ja/või seda kavandavad rannakalurid ja kalandusettevõtjad (kuni 20 osalejat)
Eesmärk: tutvustada teabepäeval osalejatele toiduseaduse, sh toiduhügieeni nõudeid ja riskihindamise tegureid (HACCP) kalakäitlemisel vastavalt kehtivatele õigusaktidele
Koolituse lõpus sooritatakse test, mille läbinule väljastatakse Eesti Maaülikooli tunnistus.
Lektorid: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni osakonna lektor
Tiina Hiis, Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonna loomse toidu büroo juhataja
Tiiu Rand, Veterinaar- ja Toiduameti toiduosakonna peaspetsialist
Ain Zereen, Veterinaar- ja Toiduameti turukorralduse büroo juhataja
Ave Raie, Veterinaar- ja Toiduameti turukorralduse büroo peaspetsialist
Koolitusel osalemine on registreerunuile tasuta.
Palun registreeruda kuni 25.05.2015 kell 12 (lehe allosas) või ave.menets@ut.ee
Lisateave koolitusest ave.menets@ut.ee, koolitusspetsialist Ave Menets
Koolituse korraldamine on rahastatud "Euroopa Kalandus-Merendusfondi 2014-2020 rakenduskava" meetme 1.3 "Teadlaste ja kalurite koostöötoetus" vahenditest
Registreerimine on lõppenud.
Viide antud sündmusele: http://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=727E | T | K | N | R | L | P |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
Sündmused ja üritused